Vasvillával fenyegette meg a családját

2016. január 20. 09:11 | Fekete Kata

Vasvillával a kezében fenyegette a családját egy 19 éves férfi Kevermesen kedden este 19 óra körül. J. János pénzt követelt, de végül senkit nem sebesített meg. A rendőrök előállították a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságra és zsarolás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

 

Egy 53 éves férfi egy mezőberényi élelmiszerboltban jelent meg és sértegette, szidalmazta az üzlet alkalmazottait, illetve a vevőket. Sz. Mihály a rendőrjárőrök felszólítására sem változtatott viselkedésén. A Békési Rendőrkapitányság munkatársai az őrizetbe vették a férfit, akit garázdaság szabálysértés elkövetése miatt három napon belül bíróság elé állíthatják. A Békési Rendőrkapitányság január 19-én szabálysértési őrizetbe vett egy mezőberényi férfit.

 

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei január 19-én Békéscsabán megtaláltak egy fiatalkorú fiút, aki az egyik gyermekotthonból engedély nélkül távozott. A Szarvasi Rendőrkapitányság ezért eltűnés miatt elrendelte a fiatalember körözését. A 14 éves fiút a rendőrök átadták a gyámjának.

 

 

FEL