Vasárnap Fight Night Gyulán

A nem mindennapi K1 és MMA párharcokat ingyen nézheti a közönség.

Vasárnap harmadjára rendezik meg Gyulán a Fight Night elnevezésű nemzetközi küzdősport gálát, ahová a hazai versenyzők mellett Romániából és Thaiföldről is érkeznek harcosok. A nem mindennapi K1 és MMA párharcok a gyulai vár tövében zajlanak.

 

Az East Warriors Gym Andrássy úti edzőtermében Hocz Csaba már hangolt a vasárnapi gálára. Az MMA-ban 13 meccsen 13 győzelmet arató versenyzőre nem vár könnyű összecsapás, hiszen az Európa-bajnoki részvételért száll ringbe a fővárosi Karagity Ábellel.

Hocz Csaba, MMA magyar bajnok elmondta, hat hét állt rendelkezésére, hogy felkésuzüljön, így hetente nyolcszor edzett. Hol a technikáját csiszolgatta, hol a kondíciójára gyúrt. Fontos ez a verseny, hiszen kvalifikáció lesz a szeptemberben, Oroszországban, Szentpéterváron megrendezésre kerülő Európa-bajnokságra MMA-ban.

A küzdősport gálát immár a hagyományoknak megfelelően nyaranta rendezik meg, ezúttal is különleges helyszínen a gyulai vár tövében csapnak össze a harcosok.

Niedermayer Zsolt edző, főszervező hozzáétette: ez egy nemzetközi gála, ahol a megyei versenyzőknek hoznak ellenfeleket.

A húsz mérkőzés közül az egyik legizgalmasabb a profi K1- es nemzetközi címmérkőzés lesz, a békési Kádas Gábor a temesvári Geiszer Eduárd Rolanddal csap össze. Az East Warriors Gym másik tehetséges versenyzője, Kristóf Bálint egy fővárosi riválissal néz farkasszemet.

– Szerintem a legnehezebb része az lesz számomra, amikor be kell mennem, világítanak a fények, néz a közönség. Amikor viszont megszólal a gong, akkor nem érdekel semmi más, csak a meccs.

A nemzetközi gála vasárnap 18 órakor kezdődik a gyulai várnál, a mérkőzéseket ingyenesen tekinthetik meg a küzdősportok szerelmesei.

Megosztás:

Címke: ,