Változatos csatornák a család minden tagjának

2016. július 2. 11:48 | behir.hu

Televíziós csomag vásárlásakor érdemes olyan szolgáltatást választani, amely a család minden tagja szám ára sokszínű és változatos szórakozást biztosít. Az Invitel legújabb, májustól érvényes Kolibri csomagját a fogyasztói igények alapján állítottuk össze, így mindenki megtalálhatja az érdeklődésének megfelelő csatornát és műsort.

Az Invitel folyamatosan figyelemmel kíséri a fogyasztói igények változását, és ezekre is alapozva alakítja ki ajánlatait. A legújabb, május elejétől érvényes Kolibri csomagok gazdag csatornakínálattal elérhetőek a cég új előfizetői számára. Ráadásul az Alap vagy Családi csomagok saját ízlés szerint extra szolgáltatásokkal és tematikus minicsomagokkal is bővíthetők, beleértve az egyedülálló Mixer csomagot, amellyel egy 30-as listából további 5 csatorna szabadon összeválogatható.

Az Invitel nyáron a sportrajongók kedvében is szeretne járni, így a Családi csomagban az összes fontos sportcsatorna megtalálható. Nézhetjük például az M4, a SportTV, az Eurosport 1 és 2, valamint a DIGI Sport mindhárom adását, így nem kell kiegészítő előfizetést rendelni ahhoz, hogy ne maradjunk ki egyetlen meccsről vagy magyar aranyéremről sem. Ha pedig úgy döntünk, hogy legszívesebben egy sörözőben néznénk barátainkkal a fontos sporteseményeket, akkor ez is megoldható, hiszen az Invitel a vendéglátóhelyeknek is kínál megoldást publikus tévészolgáltatást is tartalmazó Profi csomagjai keretében.

Az új előfizetők kétéves határozott idejű szerződéskötéssel és e-számla igénybevételével fix áron, havi bruttó 5490 forintért rendelhetik meg a Kolibri M csomagot, amelyben az internet előfizetés mellett 81 tévé- illetve rádiócsatorna is megtalálható. Az érdeklődők emellett külön is megrendelhetnek más csatornákat is.

A lakossági és kisvállalati szolgáltatások iránt érdeklődők személyesen a békéscsabai Invitel Pontban (Csaba Center, I. emelet) tájékozódhatnak, a lakossági ajánlatokról a 1288-as, a kisvállalatoknak szóló Profi portfólióval kapcsolatban pedig a 06 80 881 881-es zöld számon kérhetnek felvilágosítást. A legfontosabb információkat és ajánlatokat a www.invitel.hu illetve a www.invitel.hu/kisvallalati oldalakon is megtalálják, ahol a kiválasztott szolgáltatásokat akár azonnal meg is rendelhetik. 

FEL