Változatlan jegyárakkal, jobb körülményekkel készül az új szezonra az Előre

2019. július 13. 17:55 | behir

A Békéscsaba 1912 Előre árváltoztatás nélkül, tehát továbbra is az évek óta fenntartott árakon értékesíti a bérleteket és a belépőket az új szezonra július 15-étől. Honlapjukon arról is beszámoltak, hogy az új idényben használatba lehet venni az új lelátót is.

Az Békéscsaba 1912 Előre közzétette, hogy idén sem emelik a bérletek és belépők árát. Ez azt jelenti, hogy az előttünk álló 19 hazai mérkőzést (1710 perc) a legegyszerűbben percdíjakban számolva, akár 4,40 forint/perc áron is elérhetik. Az árak a következők:

Megnevezés
Érvényes
Ár / Ft / db (bruttó)
     
Bérlet diák-nyugdíjas Bajnokság
7500
Bérlet felnőtt Bajnokság
15000
Bérlet utánpótlás Bajnokság
500
Belépőjegy diák-nyugdíjas Bajnokság
500
Belépőjegy felnőtt Bajnokság
1000

 

Beszámoltak arról is, hogy az új idényben használatba lehet venni a teljesen új, temető felőli oldalon található lelátót. Ezzel párhuzamosan több változás is életbe lép. A lelátó-váltással lezárják a Kórház utca felőli részt, így az itt található szektorokat ezek után már nem lehet használni.

Megváltozik a belépés módja és rendje is, mert egy helyett augusztus 4-től már két hazai bejáraton lehet megtölteni az új lelátót. Az egyik – távolabbi – hazai bejárat az Előre székház után balra található, 5-ös számú kapu lesz, amely egyben VIP belépési pontként is üzemel majd. A kapun besétálva, elhaladva, a Tornaklub mögött található az egyik új pénztár, ahol a helyszínen, a mérkőzések előtt is megválthatják belépőjüket az érdeklődők. Gépjárművel ezen a kapun kizárólag az erre jogosult személyek – az előre leadott rendszámok alapján – hajthatnak majd be. A másik új hazai, úgynevezett 3. számú kaput a ligetből közelíthetik meg. Fontos tudni, hogy a kerekesszékkel érkező vendégek is ezt a kaput használhatják majd, hiszen az A1-es szektorban alakították ki számukra az akadálymentesen megközelíthető helyeket.

Az új lelátó két külön részből áll: körgát felőli oldal, valamint liget felőli oldal. A bérleteket előre, az oldalak, sorok és székek kiválasztásával lehet megvásárolni és fontos tudni, hogy a két oldal NEM átjárható a lelátón belül. Ez azt jelenti, hogy akinek az egyik oldalra szól a bérlete, azt nem fogják beengedni a másik oldalon és a lelátón belül sem lehet átjárni. A szektorok beosztását és az ülőhelyek számát az Előre weboldalán, a Stadion adatok című menüpontja alatt tekinthetik meg. Mindkét oldalon vadonatúj vécék és büfék várják a mérkőzésekre látogatókat, így a kiszolgálás ezután már sokkal kulturáltabb formában történhet majd. Ugyanitt egy-egy orvosi szobát is kialakítottak, hogy az esetlegesen előforduló egészségügyi problémákat azonnal tudják kezelni.

Avató ünnepség, nyitómeccs egyelőre nem lesz, hiszen a rekonstrukció még nem fejeződött be. Jelen pillanatban a legfontosabb szempont az volt, hogy az új szezonban a közönség már az új, fedett helyről nézhesse meg a hazai mérkőzéseket és szurkolhasson a csapatnak. A lelátó alatt és fölött található, a stáb és a csapat számára leglényegesebb helyiségeket már tudják majd használni, de a belső kialakítás, bútorozás és a dekoráció is tovább folytatódik. Kiemelték: a lelátó minden szempontból használható lesz, de közel sem a végleges formájában vehetik még birtokba.

Mint írják, még be kell lakni, ki kell alakítani a megfelelő és működőképes szokásokat, megoldásokat, amiben számítanak a drukkereikre, vendégeikre és szívesen fogadnak minden építő és előremutató véleményt. A kivitelező, a város és a klub mindent megtett azért, hogy minden szükséges infrastruktúra, a maximális biztonsággal rendelkezésre álljon, a hatóságok pedig konstruktív revíziókkal segítették a használatbavételt.

- Tudjuk és látjuk, hogy van még mit pótolni, befejezni, javítani, de valahol el kellett kezdeni, hogy érdemben és élesben folytatódhasson a munka. Ez a helyzet viszont már mindenki számára merőben új és pozitív, hiszen láthatóvá vált a kivitelezés teljes befejezése, ami azt eredményezi a közeljövőben, hogy tényleg 21. századi körülmények között tudjunk majd hazai mérkőzéseket rendezni - fogalmazták meg, hozzátéve, hogy mivel az új lelátónak hosszú időn keresztül kell még szolgálnia az Előrét, ezért mindenkit tisztelettel kérnek, hogy vigyázzanak rá! "Próbáljuk együtt épségben és minél jobb állapotban megőrizni, hogy lila-fehér várunk sokáig álljon és szolgálhasson! Köszönjük!"

Forrás: 1912elore.hu

 

További programok »

FEL