Vállalkozó nők reggelije

2019. október 1. 11:07 | behir

A Békéscsabai Család és KarrierPONT második alkalommal szervezte meg a vállalkozó nők reggelije című kötetlen programot hétfőn. Ezúttal a békéscsabai Árpád Pálinkatanyára várták a vendégeket.

A kezdeményezés egy hónapja indult útjára, azzal a céllal, hogy a Békéscsabán élő, alkotó, vállalkozó szellemű nők, anyák havi egy alkalommal változó helyen, mindig más házigazda invitálására összejöjjenek, és egy reggeli mellett összpontosítsák erejüket, cseréljék ki ötleteiket.

 

Fotó: Békéscsabai Család és KarrierPONT

 


Első alkalommal a Haluska Tanyára látogattak el, ahol a mindenki által hamar megkedvelt hely történetével és megálmodójával ismerkedtek meg. Emellett közelebbről is beleláthattak az egyre népszerűbb színtanácsadás cseppet sem ördöngös praktikáiba.
Az első alkalom után úgy látták, hogy van létjogosultsága ennek a kezdeményezésnek Békéscsabán. A nők közössége, együtt gondolkodása jó dolgokat szül, megsokszorozza erejüket, ez történt a második reggelin is.
Szeptember utolsó napján egy nemzetközileg is elismert békéscsabai manufaktúrába látogattak el, a vendéglátók ezúttal az Árpád Pálinka tulajdonosai, üzemeltetői voltak.

 

Fotó: Békéscsabai Család és KarrierPONT

 

Hamar kiderült, hogy az általuk választott szlogen, a „Szenvedélyünk a pálinka” helytálló és nagyon találó, ugyanis Nagy Árpád és felesége Nagy–Wolf Tünde vendéglátása és vendégszeretete erre utalt. Árpádnak és családjának ötven év türelmének, tudásának és kitartásának eredménye, hogy termékeik mára kiváló minőségű hungarikumnak számítanak. A háziasszonynak reggelivel "tárlatvezetéssel" várta az érdeklődőke, akik megismerhették ezt a nagyszerű békéscsabai vállalkozást.

 

Fotó: Békéscsabai Család és KarrierPONT

 

Ahogyan az első alkalommal, úgy most is volt vendége a délelőttnek, ezúttal Nyári Attila, az A-Team Reklámügynökség ügyvezetője, aki kreatív tevékenységükről, lassan két évtizedes munkájukról tartott színes előadást, válaszolt a kérdésekre és marketing-tanácsadással színesítette délelőttöt.

Forrás: Békéscsabai Család és KarrierPONT

További programok »

Itthon

FEL