Universiade: A gerelyhajító Bogdán Annabella nem jutott fináléba

Taipeiben megkezdődtek a 29. Nyári Universiade atlétikai versenyei. Magyarország tizenöt fős csapattal vesz részt az eseményen. A küldöttség három békéscsabai atlétával érkezett, dr. Baji Balázs, Bogdán Annabella és Kovács Barbara bizonyíthat a megmérettetésen.

Két magyar indulóból az A csoportban szereplő Szilágyi Réka, a Szolnoki MÁV SE versenyzője jutott tovább, aki az elsőre elért 55,48 méteres kísérletével csoportjában a 4. helyen zárta a versenyt (szint: 58 m). A két csoport eredményei alapján be is került a pénteki döntőbe. A B csoportban lépett pályára Eperjesi László tanítványa, Bogdán Annabella, aki az első sorozatban dobott 49,16 méteres dobással csoportjában a 12. helyen fejezte be a versenyét és nem jutott be a fináléba.

Dr. Baji Balázs szombaton mutatkozik be a 110 m-es gátfutásban, az előfutamokat magyar idő szerint szombaton 6.10-től rendezik. Az elődöntőket másnap 12.10-kor, a finálét pedig 13.30-kor rendezik. Kovács Barbara szombaton magyar idő szerint hajnali 1 órakor rajtol el a 20 km-es gyaloglásban.

 

Forrás: Magyar Atlétikai Szövetség

Megosztás:

Címke: , , , ,