Újraalakult a Nemzeti Fórum Békéscsabai Szervezete

2019. február 4. 18:47 | behir

A Nemzeti Fórum Békéscsabai Szervezete közleményt juttatott el szerkesztőségünkbe. A közleményt az alábbiakban olvashatják.

"A nemzeti értékek mellett elkötelezett békéscsabai közéleti szereplők kezdeményezésére és részvételével újraalakult a Nemzeti Fórum Békéscsabai Szervezete. A szervezet tettekkel kíván hozzájárulni a helyi közélet tisztaságának növeléséhez.

Erdős Norbert Európai Parlamenti képviselő, aki politikai pályájának kezdetétől szívén viseli a keresztény kultúra szellemi és erkölcsi értékei mentén gondolkodó és cselekvő társadalmi közösségek összefogását, a közelmúltban kezdeményezte, hogy a Nemzeti Fórum Egyesület országos szervezete helyi letéteményeseként a fórum békéscsabai szervezete újraalakuljon. A képviselő az ügy érdekében csatlakozásra hívta fel a békéscsabai közélet hasonló módon gondolkodó jeles szereplőit, akik az alakuló ülésen hitet tettek a keresztény kultúra értékei melletti kiállásról. A békéscsabai helyi szervezet - összhangban az országos célokkal - fontosnak tartja az aktív szerveződést és összefogást hirdet mind helyi társadalmi, mind politikai szinten. Az újraalakulást kimondó ülésen a megjelentek a békéscsabai szervezet elnökének választották dr. Nagy Sándort, aki elmondta, hogy az újraalakult szervezet folyamatosan figyelemmel kíséri majd a Békéscsaba és vonzáskörzete életében bekövetkező változásokat és szándéka szerint javaslatokat fogalmaz meg a térség további felemelkedésének elősegítéséhez.

„A Nemzeti Fórum Békéscsabai Szervezete olyan helyi társadalmi és politikai erőtér megtestesítője kíván lenni, amely a közelmúlt jó hagyományait megtartva és továbbfejlesztve összefogást szorgalmaz a nemzetben elkötelezett és erkölcsi kötelezettséget érző cselekvő polgárokkal. Az országos szervezet munkájához komoly támogatást jelent az, hogy a Nemzeti Fórum Egyesület és a FIDESZ közötti együttműködési megállapodás megkötését követően a nemzeti oldal vezetői elismerően szóltak az új "rendíthetetlen" országos nemzeti erő megalakulásáról" - nyilatkozta dr. Nagy Sándor, a Nemzeti Fórum Békéscsabai Szervezetének elnöke."

 

További programok »

FEL