Újra lesz Detektív Hétvége Békéscsabán!

2021. április 23. 17:58 | behir

Idén ismét útjára indul a Detektív Hétvége turné, amely a Rejtélyek Háza programszervező cég eseménye. A szervezők hónapról hónapra, országszerte más-más nagyvárosba viszik el a Rejtélyek Városa krimi városnéző túrát. Ez egy olyan játék, amely ötvözi a detektív turizmust a szabadtéri nyomozással, ahol családok, barátok, osztálytársak és kollégák tölthetnek együtt minőségi időt, mindezt izgalommal és krimivel fűszerezve.

Az idei állomás Békéscsaba, ahol április 24-én, szombaton 13 és 17 óra között várják a nyomozni vágyó játékosokat. A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött.

A mi feladatsorunk + a Te csapatod = Felejthetetlen élmény – ígérik a szervezők.

A nyomozáshoz adott lesz egy térkép, egy izgalmas feladatsor, illetve egy rejtélyes merénylet, melyet csak Békéscsaba egyes nevezetességeihez ellátogatva lehet megoldani. Minden helyszínen újabb nyomokkal, rejtvényekkel találkozhatnak a játékosok, mint egy Agatha Christie regényben. Az út végére a kirakós darabjai a helyükre kerülnek és teljesen össze fog állni a kép.

A programon időkorlát nincs, más csapatokkal nem kell kooperálni. A mintegy 2 kilométer hosszú útvonal egy kellemes sétára kínál lehetőséget a város legszebb részein át. Remek kikapcsolódás, hisz a logikai fejtörők megtornáztatják az emberi elmét, a közös nyomozás élménye pedig közelebb hozza a csapat tagjait egymáshoz.

További részleteket a békéscsabai Detektív Hétvégéről a Facebook eseményben találhatnak.

 

További programok »

Itthon

Hőség - A jövő héten 40 fok közeli meleg is lehet

A következő napokban tovább erősödik a kánikula, többfelé 40 fok közeli csúcsértékeket is mérhetnek. A hétvégére mérséklődik néhány fokkal a meleg. Ezzel együtt egész héten sok lesz a napsütés, csak helyenként lehetnek záporok, zivatarok - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.
17:06
FEL