Újabb titokra derült fény a Trónok harca nyolcadik évadáról

2018. szeptember 10. 13:45 | behir

Vigyázat, spoilerveszély!

Ha nem is szándékosan, de megint kikerült egy információ a Trónok harca 2019-ben adásba kerülő utolsó évadáról. Az utolsónak tervezett évad mindössze hat, egyenként másfél órás részből fog állni, amelyeket a legnagyobb titokban forgattak, olyannyira, hogy a Jaime Lannistert játszó Nikolaj Coster-Waldau egy interjúban arról beszélt, hogy a forgatókönyvek a jelenetek leforgatása után megsemmisítették magukat, hogy ne lehessen kiszivárogtatni őket. 

Most azonban éppen miatta derült ki valami a titokzatos nyolcadik évadról, a színész ugyanis a volt managerével áll perben, a periratokban pedig szükségszerűen szóba került a Trónok harca is - írja a HVG.

A bírósági meghallgatásokon szó esett arról, hogy mennyit keresett Coster-Waldau a sorozat részeivel, és hogy hány részért is kapott gázsit, vagyis hogy hány részben fog szerepelni.

A Harper's Bazaar azt írja, a színész 1 066 667 dollárt kapott a nyolcadik évad részeiért egyenként, ráadásul mind a hat részért kapott gázsit.

Korábban többen azt gondolták, hogy Jaime Lannister csak négy részben tűnik majd fel, a bírósági iratok azonban ellentmondanak ennek, egyben arra is utalnak, hogy Jaime Lannister nem fog idő előtt meghalni a sorozatban, ahol egyébként meglehetősen gyakran hullanak el kedvelt szereplők.

A készülő új évadról egyébként alig lehet tudni valamit. Ami bizonyos, az az, hogy lesz egy hatalmas csatajelenet, amelynek forgatása ötvenöt napig tartott, az írországi forgatási helyszínen – ahol a Deresben játszódó jeleneteket veszik fel – pedig kigyulladt az egész díszlet a forgatás részeként.

Az Arya Starkot alakító Maisie Williams egy rejtélyes üzenettel és véres fotóval búcsúzott a sorozattól, amely szintén találgatásokra adott okot. Három másodpercet pedig már láthatóvá tettek a sorozatból.

 

FEL