Új trend a közlekedésben: Az ittas vezetés ideje lejárt, itt az ittas parkolás!

2023. május 24. 14:00 | behir.hu

Ittasan hajtott be egy idegen udvarba egy gyulai nő és nem akart elmenni onnan.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2023. május 23-án 10 óra 20 perc körül Békésen, a Szentpálsor utcában. Egy kerékpáros nő, aki a járdán közlekedett, úgy hajtott fel az útra, hogy nem adott elsőbbséget egy szemből érkező személyautónak. A nő elesett és súlyos sérülést, csuklótörést szenvedett.

Mezőhegyes külterületén, 2023. május 23-án 16 óra 15 perc körül egy elektromos kerékpárral közlekedő nő, nagy ívben balra akart kanyarodni, de a kanyarodási szándékát nem jelezte. A mögötte érkező személyautó vezetője éppen ki akarta kerülni őt, de eközben elsodorta. A kerékpáros könnyebb sérüléseket szenvedett.

A rendőrség segélyhívó központjába 2023. május 23-án 11 óra 40 perc körül tett bejelentést egy gyulai férfi arról, hogy egy számára ismeretlen nő kocsival behajtott az udvarára és nem akar elmenni onnan. A kiérkező rendőrök a helyszínen nem tudták megállapítani a nő személyazonosságát, mert iratot nem tartott magánál, és beszélni is nehezen tudott. Mivel az alkoholszondás ellenőrzés pozitív eredményt mutatott nála, előállították a gyulai kórházba, ahol a vizsgáló orvos erősen ittas állapotúnak minősítette. A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei a nő ellen járművezetés ittas állapotban vétség miatt büntetőeljárást indítottak.

Magyarbánhegyesen 2023. május 23-án, 19 óra 30 perc körül szóváltásba keveredett egymással két férfi. A vita hevében az egyik férfi megütötte a másikat, aki az arcán könnyebben megsérült. A történtek miatt a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságon garázdaság vétség miatt büntetőeljárás indult.

Forrás: police.hu

További programok »

FEL