Új telefonos applikáció és weboldal Hargita megyéről

2019. február 12. 07:25 | behir
Békés megye egyik székelyföldi testvérmegyéje Hargita megye.  A testvérmegyei kapcsolatok keretében fontos szándék egymás térségének megismerése, az együttműködés építése és új tartalmakkal való megtöltése. 
 
Éppen ezért a Békés Megyei Önkormányzat felhívta a figyelmet arra, hogy Hargita Megye Tanácsa új mobiltelefon applikációt (Visit Hargita) és weboldalt hozott létre a megye széleskörű turisztikai kínálatának megismertetése céljából.
Az alkalmazás különlegessége, hogy hangos útikalauzt is tartalmaz, amelynek segítségével az érdeklődők interaktívan ismerhetik meg a megye látványosságait és épített örökségét.
 
Hargita Megye Tanácsa az alkalmazás és a hozzá kapcsolódó platform létrehozásával nemcsak a megye, hanem Székelyföld turisztikai fejlődéséhez szeretne hozzájárulni.

További programok »

Életmód

A hétvégén tovább melegszik az idő

A hétvégén sok lesz a napsütés és tovább melegszik az idő, vasárnap néhol akár 34 fok is lehet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-nek.
17:31
FEL