Új autókkal előre

2016. szeptember 7. 17:55 | behir.hu

Szerdán ünnepélyes sajtótájékoztatón jelentette be a Békéscsabai Előre NKSE és a Glass Kft. BMW Márkakereskedés, hogy a felek együttműködési megállapodást kötöttek a 2016/2017-es bajnoki idényre vonatkozóan. Az aláírt szerződés értelmében a BMW és márkakereskedése, a Glass Kft. a lila-fehér csapat egyik főtámogatója lesz a hamarosan kezdődő szezonban.

A sajtótájékoztatón a Glass Kft. ügyvezetője Somlyai Lajos elmondta, a mostani megállapodással arra törekszenek a felek, hogy a kölcsönös előnyök révén mindkét fél erősíteni tudja pozícióját a saját területén. A szerződés létrejöttében nagy szerepe volt Berkes Zoltánnak, a BMW Magyarország kereskedelmi igazgatójának, aki a kezdetektől fogva támogatta ezt a megállapodást.

Fülöp Csaba, a Békéscsabai Előre NKSE gazdasági vezetője elmondta, örülnek a jelenlegi szerződésnek, amelynek révén egy világmárkával került kapcsolatba a klub és reméli, hogy hosszú távú lesz az együttműködés. Az Előre NKSE szponzori kapcsolatainak nagy része több éves múltra tekint vissza, a klub igyekszik olyan szerződéseket kötni, amelyek mindkét fél számára kölcsönös üzleti előnyökkel járnak. A BMW esetében kiemelt cél, hogy a márka közelebb kerüljön a támogatókhoz és a szurkolókhoz is.

Szabó Károly, a Békéscsabai Előre NKSE elnöke megköszönte a Glass Kft. támogatását és elmondta, reméli az újjáalakult csapat jól szerepel majd az új idényben, és jó eredményekkel tudja meghálálni a BMW támogatását.

A felek közötti együttműködés arcai Skaliczki László vezetőedző, a huszonötszörös válogatott kapus Triffa Ágnes és az átlövő Walfisch Mercédesz lesznek, számukra adta át Somlyai Lajos ünnepélyes keretek között a 2016/2017-es bajnoki idényben használandó BMW személygépkocsik slusszkulcsait.

 

FEL