Tűz Mezőkovácsházán - lakhatatlanná vált az ingatlan

2021. február 24. 14:30 | behir

Tűz ütött ki Mezőkovácsházán, kedden este. A lakóház tulajdonos kisebb égési sérüléseket szenvedett, de az ingatlan lakhatatlanná vált.

Családi ház tetőszerkezete gyulladt ki tegnap este Mezőkovácsházán, a Deák Ferenc utcában - tette közzé a megyei katasztrófavédelem. A tűz következtében a tulajdonos kisebb égési sérüléseket szenvedett, sérüléseit a mentőszolgálat a helyszínen ellátta. Az esethez riasztott helyi hivatásos tűzoltók az épületben találtak két ép, és egy felhasadt háztartási gázpalackot. Az ingatlant áramtalanították, majd a tüzet két vízsugárral eloltották. A családi házból kihozott ép gázpalackok közül az egyiket hőhatás érte, azt a tűzoltók vízsugárral visszahűtötték. A tűz következtében az ingatlan lakhatatlanná vált, lakosságvédelmi intézkedés keretében a ház tulajdonosát egy helyi apartmanban szállásolták el. 

 

fotó: Mezőkovácsháza HTP

 

Itthon

Ismét jelentősen lehűl az idő a jövő héten

Ismét jelentősen, egy nap alatt mintegy 10 fokos lehűlés várható a jövő héten. A hét nagy részén borús, esős idő lesz jellemző, nem csak eső, néhol havazás is lehet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.
18:14
FEL