Tréning mezőgazdasági vállalkozóknak és szakembereknek

2020. március 1. 14:21 | behir

A Mindennapi Kultúráért Egyesület a LIFE IP HungAiry Levegőminőség javítása 8 régióban a levegőminőségi tervek végrehajtásának elősegítésével című projekthez kapcsolódóan kétnapos képzést szervez mezőgazdasági vállalkozók részére „Környezettudatos gazdálkodás a gyakorlatban” tréning címmel.

A konferencia célja a résztvevők által a mindennapi gyakorlatban alkalmazható alacsony kibocsátású technológiák megismerése, elsajátítása és a környezettudatos megközelítés kialakítása.

A tréning amellett, hogy valóban a környezettudatos gazdálkodáshoz kapcsolódó ismeretek elsajátításában nyújt segítséget, azért is fontos a Békéscsabán és Békéscsaba környékén mezőgazdasági tevékenységgel foglalkozó szakemberek számára, mert a programban Békéscsaba városa is részt vesz, illetve a következő alacsony kibocsátású mezőgazdasági technológiákat is bemutató környezettudatos tréning Békéscsabán kerül megrendezésre.

Az előadás tematikája, valamint a jelentkezési lap a cikk mellékleteként csatolásra került. Regisztrálni a jelentkezési lap kitöltésével és az iroda@oktavracio.hu email címre történő megküldésével lehet 2020. március 06-án 12:00 óráig.

 

További programok »

Gazdaság

Tízezrest kapnak a meteorológusok

Az emlékpénzérmék elsődleges szerepe a figyelemfelkeltés hazánk tudománytörténeti jelentőségű évfordulójára és a szolgálatban folyó magas színvonalú előrejelzési, kutatási és oktatási tevékenység elismerése.
08:48
FEL