Tótkomlós Rally: Már csak egy sérült van az orosházi kórházban

2019. június 10. 17:03 | behir

Összesen tizenegyen sérültek meg a tótkomlósi raliversenyen történt balesetben vasárnap, közülük kilenc ember került kórházba. 

Az Országos Mentőszolgálat közlése szerint hárman súlyosan, hatan könnyen sérültek. Egy súlyosan hasi sérült gyereket mentőhelikopter a szegedi kórházba szállított, egy másik súlyosan sérültet szintén mentőhelikopter a gyulai kórházba vitt comb- és lábszár sérüléssel, egy embert pedig fejsérüléssel vittek Békéscsabára.

Az Orosházi Kórházba hat személyt - öt felnőttet és egy gyereket - szállítottak a mentők. A kórház hétfői közleménye szerint az elsődleges vizsgálatok alapján mindannyian nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek. A sérültek közül egy további megfigyelésre a kórházban maradt, a többiek saját felelősségükre hazamentek.

A sérültek közül egy ember további megfigyelésre a kórházban maradt, a többiek saját felelősségükre hazamentek - közölték.

Mint ahogy arról beszámoltunk a Tótkomlóson rendezett autóversen záróprogramja közben egy raliautó a nézők közé hajtott.

Az Orosházi Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja a történteket - tették hozzá.

 

Forrás: MTI

 

További programok »

FEL