Tompos Kátya gyógykezelésére gyűjtenek, a csabai színház is csatlakozott

2024. május 20. 16:23 | behir.hu

Szeretünk, Kátya címmel szerveznek jótékonysági gálaestet a Szegedi Nemzeti Színházban – a kezdeményezéshez a Békéscsabai Jókai Színház is csatlakozott.

A Békéscsabai Jókai Színház társulata 100 000 forint értékű támogató jegy vásárlásával csatlakozott a színházi összefogáshoz – közölte a teátrum hétfőn délelőtt a közösségi oldalán. Mint emlékeztetnek, a jótékonysági gálaestet Tompos Kátya Junior Príma- és Jászai Mari-díjas színművész gyógykezelésének támogatása miatt szervezik, akiről a múlt héten derült ki, hogy ritka, daganatos betegségben szenved már évek óta.

A jótékonysági est során a 41 éves színész és énekes neves színművész és zenész barátai, kollégái lépnek fel egy egyszeri és megismételhetetlen előadás során, hogy a közönséggel összefogva és a Szegedi Nemzeti Színház támogatásával egy jótékonysági gálaesttel segítsék Kátya Magyarországon nem elérhető gyógykezelésének megvalósulását.

További programok »

Kultúra

Könyvet írt az egykori csabai judoedző – portré a szerzőről

Kapáslövés címmel jelent meg a közelmúltban a debreceni születésű, békéscsabai érintettségű, ám évek óta Szentendrén élő Balogh Zoltán könyve. A korábban eredményes judózó, később sikeres edző Békéscsabán töltötte sorállományú szolgálatát: versenyzőként és edzőként is. Azt követően még két évet ráhúzott; és mint tréner csodálatos csabai cselgáncsosokat nevelt ki.
15:15
FEL