Több helyről is lopott egy férfi Mezőberényben, eljárás indul ellene

2019. február 8. 15:44 | behir

Mezőberényben történt bűncselekmények gyanúsítottját fogták el a rendőrök. Fúrógépet loptak el egy ház melléképületéből február 1-jéről 2-ára virradó éjjel Mezőberényben – olvasható a police.hu-n. A városi rendőrőrs rendőrei február 6-án elfogták azt a férfit,…

Mezőberényben történt bűncselekmények gyanúsítottját fogták el a rendőrök.

Fúrógépet loptak el egy ház melléképületéből február 1-jéről 2-ára virradó éjjel Mezőberényben – olvasható a police.hu-n. A városi rendőrőrs rendőrei február 6-án elfogták azt a férfit, aki a gyanú szerint a bűncselekményt elkövette. A 25 éves mezőberényi L. József szórakozni volt és útban hazafelé ment be a ház udvarára. A melléképületből két flakon olajat és egy szerszámos táskát vitt el, amiben egy fúró volt, majd a szomszéd házhoz tartozó kamrában is járt, de onnan nem lopott el semmit. Emellett tavaly decemberben további két lopást is elkövetett. Egy ház garázsából láncfűrészt, egy másik ház udvaráról pedig egy kerékpárt tulajdonított el.

A Békési Rendőrkapitányság a 25 éves férfi ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

 

További programok »

FEL