Tévés és ingyenes lesz a békéscsabai kiesési rangadó

2022. május 19. 06:19 | Hidvégi Dávid

A klubvezetés döntésének értelmében a május 22-én, vasárnap 18 órától, a Kórház utcai Stadionban megrendezendő Békéscsaba 1912 Előre – III. ker. TVE NB II-es mérkőzés ingyenes lesz. A kiesésről döntő mérkőzés országszerte látható lesz, mivel az M4 Sport élőben közvetíti.

A 38., záró fordulóban megrendezendő mérkőzést mindenki, így a hazai és vendég drukkernek egyaránt ingyen megtekinthetik. Bérletekkel rendelkező szurkolók részére az előre lefoglalt és jelölt helyek – az eddig megszokottak szerint – ugyanúgy érvényesek. A békéscsabai klub az elővételben megváltott jegyeket visszaváltja. A pénztárak a mérkőzés előtt nem nyitnak ki, tehát nem szükséges semmiféle jegyet váltani. A mérkőzésen az érvényben lévő pályarendszabályok továbbra is érvényesek!

Az összecsapást eredetileg vasárnap 17 órakor rendezték volna meg, azonban az M4 Sport kérésére a Magyar Labdarúgó Szövetség 18 órára csúsztatta a kezdési időpontot, mivel a csatorna élőben közvetíti az NB II-es bajnokit.

A Békéscsaba nehéz helyzetből várja a mérkőzést, mivel a biztos bennmaradáshoz nyernie kellene. Az Előre a záróforduló előtt a még bennmaradást érő 17. helyen áll 39 ponttal, mögötte a három kieső helyen a Szolnok 38, míg a III. Kerület és a Budaörs 37-37 egységgel áll. A csapatnak szüksége van a szurkolók biztatására, ezért a klubvezetés szeretné, ha minél többen kilátogatnának a sorsdöntő összecsapásra.

További programok »

Sport

FEL