Térképen mutatjuk, hol lesznek Békésben útlezárások március 15-én!

2024. március 14. 16:51 | behir.hu

Békés vármegyében ünnepségek, megemlékezések miatt március 15 -én több helyszínen és időszakban kell ideiglenes forgalomkorlátozásra számítani.

A Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint március 15-én, a nemzeti ünnep alkalmából tartandó megemlékezések zavartalan lebonyolítása érdekében ideiglenes forgalmirend-változások lépnek életbe.

Békéscsabán 7 órától 10 óráig lezárják a Széchenyi utca teljes szakaszát a Luther utca Kossuth téri kereszteződésétől.

 

Békésen 10 órától 11 óráig a 470-es számú főút lesz lezárva a Széchenyi tér Rákóczi utca kereszteződésétől a Petőfi Sándor utca Malom utca kereszteződéséig.

 

Gyulán 6 órától 13 óráig a Megyeház utcán lesz forgalomkorlátozás a Munkácsy utca-Városház utca és Kossuth utca kereszteződése előtt, de lezárják a Petőfi tér Harruckern tér felőli kereszteződését is (a Városház utca, valamint a Jókai utca irányából érkezők az Esze Tamás utca és az Árpád utca felé mehetnek tovább. Forgalomterelés lesz az Árpád utca-Kávin utca kereszteződésében (a Béke sgt. felől érkezők a Kálvin utca felé mehetnek tovább).

 

Eleken 14 órától 17 óráig forgalomkorlátozás lesz érvényben a Szent István utcában a Gyulai út kereszteződésétől a József Attila utca kereszteződéséig.

 

A Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy a megváltozott forgalmi rendre figyelemmel fokozott óvatossággal közlekedjenek. A rendőrök és a polgárőrök segítséget nyújtanak a forgalom terelésében.

További programok »

Gyula

Szombat este a gyulai Hídfőben mutatja be Moha új projektjét, a Z Moss Smith-t

Az Empty Story mellett a második, ezúttal a szóló vonalával lép a deszkákra szombaton 20 órakor, a gyulai Hídfőben Kovács Moha Zsolt. A csabai zenész 2018 óta készíti elő a saját projektjét, és most végre úgy érezte, itt az ideje, hogy bemutassa, ami a fiókban maradt. A koncertre két legjobb jóbarátja is el- és lekíséri.
12:56
FEL