Teljesítmény körrel vette kezdetét az evezős szezon Békésen

2023. május 1. 15:18 | behir.hu

Közel 15 kilométeren evezhettek versenyzők és amatőrök egyaránt a Körösön.

– Noha a rutinosabbak már a vízen edzenek, a tegnapi eseménnyel vette kezdetét az evezős szezon Békésen is. Csaknem 15 km-es távon állhattak rajthoz azok a fiatal versenyzők, sőt lelkes amatőrök is, akik hajóba szálltak a tegnapi napon a Békési Kishajó Kikötőben – osztotta meg közösségi oldalán Kálmán Tibor, Békés polgármestere.

A Békési Kajak-Kenu Club és a Vajda Attila Regionális Akadémia által szervezett eseményen vízen és szárazon is kipróbálhatták magukat a résztvevők. A cél a versenyszezonra hangolódáson túl az idény köszöntése, a közösségépítés, valamint az egészséges életmódra nevelés volt.

 

További programok »

Itthon

Németh Szilárd: A nemzeti konzultáció egy sikeres eszköz Brüsszelben

Orbán Viktor miniszterelnök sikeresebben tud tárgyalni Brüsszelben, amennyiben a lakosság részt vesz a nemzeti konzultációban – fogalmazott a rezsicsökkentés fenntartásáért felelős kormánybiztos csütörtökön Békéscsabán. Németh Szilárd szerint fontos, hogy akik Európában és helyben, akár itt, Békéscsabán szeretnék képviselni a magyar, illetve a helyi emberek érdekeit, azoknak szabadoknak, szuveréneknek kell lenniük.
19:42
FEL