Halálos baleset történt, teljes útzár van Mezőkovácsháza és Végegyháza között

2019. február 4. 09:17 | behir

Összeütközött két személygépkocsi a 4434-es úton, Végegyháza és Mezőkovácsháza között. A balesetben az egyik jármű utasa életet vesztette. A helyszínelés miatt az utat teljes szélességében lezárták  - írja a police.hu.

Baleset történt 2019. február 4-én 8 óra 15 perc körül, Végegyháza és Mezőkovácsháza között, ahol összeütközött két személygépkocsi. A balesetben többen megsérültek, közülük az egyik jármű utasa olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A helyszínelés idejére a rendőrség teljes szélességében lezárta az érintett útszakaszt.

A Mezőkovácsháza felől érkezők Kaszaper és Battonya felé tudják elkerülni a baleset helyszínét, még a Végegyháza felől közlekedőket visszaterelik Mezőhegyesre, ahol Tótkomlós és Battonya felé kerülhetnek.

A rendőrség a közlekedők megértését és türelmét kéri!

Forrás: police.hu

További programok »

Itthon

A csontritkulásos betegek töredéke kezelteti magát

A csontritkulásos betegeknek csak húsz százaléka áll orvosi kezelés alatt, pedig kezelés nélkül jelentősen nő a törési kockázat - közölte a Magyar Osteoporosis és Osteoarthrologiai Társaság elnöke csütörtökön a csontritkulás október 20-i világnapjának alkalmából az M1 aktuális csatornán.
12:25
FEL