Tehetséggondozásra nyertek pályázatot

2019. március 18. 14:24 | Szendi Rita

Óvodás zenei tehetségeket felkaroló programokra nyert 220 ezer forintos pályázati forrást a Békési Kistérségi Óvoda és Bölcsőde Színes Lufik Tehetségpontja. A pályázatot a Tehetségek Magyarországa Projektiroda hirdette meg. 

A Teleki utcai Tagóvoda több éve jeleskedik a zenei tevékenységek megvalósításában. A vezető programfelelős Kocsorné Krizbai Anna, munkáját Oláhné Ilyés Mariann óvodapedagógus segíti – tájékoztatott Bagolyné Szűcs Andrea, az óvodai tehetséggondozás munkaközösségének vezetője.

A pályázat újszerű tevékenységek megvalósítását teszi lehetővé a zenei nevelés sikeressége érdekében. Tehetséggondozó programokat tartanak külső helyszíneken, helyi együttműködő partnerek és magánszemélyek bevonásával. Ezen kívül lehetőséget adnak majd a Teleki utcai Tagóvodába járó egykori és jelenlegi zenei tehetségek bemutatkozására egy nagyszabású tehetségnapon. A város óvodapedagógusainak bevonásával egy műhelybeszélgetésen pedig módszertani és tehetséggondozási ismeretekkel gazdagodhatnak a zenei nevelés iránt elhivatott szakemberek.

 

Forrás: Békés Város Önkormányzata

További programok »

FEL