Társasjáték délutánt rendeztek a Békés Megyei Könyvtárban

2023. július 19. 14:27 | behir.hu

A Békés Megyei Könyvtárban a nyár folyamán különböző tematikájú programokkal várják az érdeklődőket. Ezen a héten társasjáték délutánt tartottak a könyvtár DigiLaborjában.

A könyvtár rendezvényei iránti érdeklődés az iskolai szünetben jelentősen megnövekedett, mondta az intézmény igazgatója. Juhász Zoltán hangsúlyozta: arra törekednek, hogy a nyári szünidő alatt változatos, minden korosztály számára kedvező programokkal készüljenek. 

– A mai délutánra számos társasjátékkal vártuk az érdeklődőket, a legkissebek például a formakirakót próbálhatják ki, de vannak hosszabb, összetettebb játékok is. Igyekeztünk úgy kialakítani a kínálatot, hogy minden korosztály megtalálja a számára megfelelőt – fogalmazott az igazgató.

Belankáné Ilona hírlevélben értesült a lehetőségről és két unokájával látogatott el a rendezvényre, hogy új társasjátékokat próbáljanak ki. Először a malommal játszottak, majd a torpedóval ismerkedett meg az egyik unokája.

– Nagyon jól érzem magam a programon, örülök hogy eljöttünk – mondta Belanka Zsombor.

A délután folyamán a különböző fejlesztő és stratégiai játékok kipróbálása mellett, az informatika iránt érdeklődők a programozás világába is betekintést nyerhettek.

Osgyán Ágnes

Galéria

További programok »

FEL