Tánccal a biztonságért Békés megyében is

2019. március 14. 11:08 | behir

Békéscsabára érkezett a nagysikerű New Step Fitnesz Táncstúdió Üzenet Táncszínház csapata, akik az országot járva sajátos koreográfiákkal hívják fel a figyelmet a bűn-és balesetmegelőzés fontosságára.

Az Országos Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága különleges módot talált arra, hogy felhívja a középiskolás fiatalok figyelmét a bűn-és balesetmegelőzés fontosságára. A nagysikerű Üzenet Lánycsapatból kinőtt Üzenet Táncszínház előadásában, a New Step táncstúdió növendékei a fitnesz és az akrobatikus tánc elemeit felhasználva szólítják meg a fiatalokat.

 

 

A produkció olyan témaköröket érint, mint az iskolai kiközösítés, a családon belüli erőszak, a drog veszélyei, a mobiltelefon közlekedés közben történő használata és a láthatóság fontossága. Az országos népszerűségnek örvendő előadás 2019. március 12-én Békéscsabára érkezett. A Békés Megyei Baleset-megelőzési Bizottság szervezésében a Csabagyöngye Kulturális Központ adott otthont a produkciónak. Az egyes témaköröket bemutató táncbetétek után, az adott szakterülettel foglalkozó rendőrök, illetve szakértők mondták el tapasztalataikat, jótanácsaikat a diákoknak.

 

Fotó: police.hu

 

Az előadás egyik kiemelt vendége volt a 20 éves Szűcs Fanni, aki két és fél évvel ezelőtt autóbalesetet szenvedett és azóta kerekesszékben éli a mindennapjait. A lány vállalta, hogy beszél a balesetről, annak okairól és következményeiről. Tette ezt mindazért, hogy felhívja kortársai figyelmét arra, hogy mindig körültekintően, a szabályok teljes betartásával üljenek autóba, mert akár már egy kis hiba is örök nyomot hagyhat az életükben.

Forrás: police.hu

 

További programok »

FEL