Szülinapi buli a Meszlényi Autónál

2019. szeptember 14. -
Helyszín: Meszlényi Autószalon Békéscsaba 5600
2019. szeptember 13. 10:15 | Sipos Gábor

A Meszlényi Autó hagyományosan szeptemberben ünnepli a születésnapját. A jeles alkalomból az idei évben is egy szülinapi bulira hívják meg és azt megelőzően egy szakmai napra invitálták a vásárlóikat vagy a leendő autótulajdonosokat.

A szülinapi partit fellépőkkel és egész napos programokkal szombaton tartják a békéscsabai, Almáskerti Ipari parkban. Meszlényi György hangsúlyozta, hogy a programokra minden érdeklődőt nagy szeretettel várnak. 

Az ünnepi hétvégét most is megelőzte a csütörtöki szakmai nap. A mostani esemény témája az elektromos autózás volt. A szakmai rendezvényre közel száz vendég érkezett és hallgatta érdeklődve a jövőbe mutató újdonságokról vagy éppen finanszírozási megoldásokról szóló előadásokat.

– Igyekszünk olyan plusz információkat nyújtani az általunk képviselt márkákról és úgy általában az autózásról, amelynek segítségével még nagyobb biztonsággal, reálisabban tudnak jó döntéseket hozni – mondta Meszlényi György, a Meszlényi Autó tulajdonosa.

Knezsik István, az Autós Nagykoalíció elnöke nyitotta meg a szakmai napot, hangsúlyozva, hogy minden esetben nagy örömmel érkezik Meszlényi György meghívására.

 

(Fotó: Sipos Gábor)

 

– Úgy gondolom, lokális kibocsátásban nagyon jó az elektromos autó, jó lenne, ha a városok belvárosaiban átállítanánk a kukásautót, a taxikat erre a technológiára – beszélt az elektromos autók jövőjéről a szakember, kiemelve, hogy jelenleg egy dolog miatt nem tud nyerni az elektromos autózás, ez pedig a hatótávolság.

A szombati programok ingyenesek és nyitottak, szeretettel várják a családokat az Almáskerti Ipari Parkban.

További programok »

Itthon

Szeptember 12-én és szeptember 19-én előrehozott lomtalanítás lesz Békéscsabán

A DAREH BÁZIS Hulladékgazdálkodási Nonprofit Zrt. tájékoztatja Békéscsaba lakosságát, hogy – a hulladékgyűjtési naptártól eltérően – a novemberben meghirdetett időpontot előrehozva, az I. körzetben 2020. november 7. (szombat) helyett 2020. szeptember 12-én (szombaton), a II. körzetben 2020. november 14. (szombat) helyett 2020. szeptember 19-én (szombaton) tartja a lomtalanítást.
13:33
FEL