Szujó Zoltán elindul a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség elnöki posztjáért

2022. november 10. 15:36 | behir

Szujó Zoltán sportriporter az MTI-hez eljuttatott anyagban úgy fogalmaz: a megújulás a hazai autósportot összefogó és szervező szövetségben nem halogatható tovább.

"A legsürgetőbb feladat a szövetség működésének átalakítása, a tiszta, átlátható viszonyok megteremtése. Ez alapfeltétele annak, hogy biztosíthassuk azokat a forrásokat, amelyeket utánpótlásképzésre, pályázati rendszerek kidolgozására, a hazai autóversenyek biztonságos lebonyolítására, vagy szakemberek képzésére fordíthatunk. Célom egy modern sportági szakszövetség kialakítása, amely mindenben megfelel a 21. századi elvárásoknak. Gazdaságilag és társadalmilag is fenntartható módon, transzparensen működik, kooperál a tagszervezetekkel, ápolja a kapcsolatokat a nemzetközi szövetséggel, társszervezetekkel, az autóipar és autósport meghatározó szereplőivel" - áll Szujó Zoltán anyagában.

Az Magyar Nemzeti Autósport Szövetség elnöki tisztségét Oláh Gyárfás tölti be 2015 óta. A szövetség tisztújító közgyűlését december 1-jén tartják.

Forrás: MTI

További programok »

FEL