Szilveszteri Futógála – már várják az előnevezéseket

Az év utolsó napján, december 31-én a vállalkozó szellemű sportolni és kikapcsolódni vágyók ismét részt vehetnek a Kopp Békéscsabai Atlétikai Club által szervezett szilveszteri futógálán, akár jelmezben is.

Az előnevezéseket december 29-éig várják a www.bcsac.hu weboldalon vagy személyesen az atlétikai klub irodájában (Békéscsaba, Kórház u. 6.). A verseny napján már csak korlátozott számban lehet nevezni 8 és 9 óra között.

 

Az OTP Bank – 30. Szilveszteri Futógála programja

 

Az első rajt 10 órakor lesz, a táv 2500 méter, ide 3 fős családok, minimum egy felnőtt és családtagjai, valamint 60 év feletti amatőrök nevezthetnek. Az útvonal: sportcsarnok – Bajza u. – Urszinyi Dezsőné u. – Gyulai út – sportcsarnok.

A második rajt 10.05-kor lesz, a 3421 méter. Újdonság lesz itt a Mening Hungary Zrt. támogatásával a 30 évesek, (1987-ben születettek) futama. A futógálával egyidősek technikai pólóban futhatnak, amit a nevezéskor kapnak meg, és ezen a jeles évfordulón külön díjazásban részesülnek. Útvonal sportcsarnok – Bajza u. – Bánszki u. – Szabadság tér – Szent István tér – Gyulai út – sportcsarnok

4621 méteren is lehet indulni, itt az igazolt versenyzők és bátor amatőrök nevezhetnek. Az ő útvonaluk: sportcsarnok – Bajza u. – Árpád sor – Derkovits sor – Bajza u. – Bánszki u. – Szabadság tér – Szent István tér – Gyulai út – sportcsarnok.

A célba érkezések után következik majd a legjobbak díjazása, az ajándéksorsolás, amelyek mindenki a rajtszámával vesz részt, de lesz pezsgős koccintás és óriástorta is.

 

Megosztás:

Címke: , ,