Szigorodtak az óvintézkedések az Orosházi Polgármesteri Hivatalban

2020. szeptember 23. 11:47 | behir

Az ügyfelek és az ügyfélszolgálaton dolgozók egészségének védelme érdekében az Orosházi Polgármesteri Hivatalban szigorúbb szabályok léptek életbe hétfőtől – áll a hivatal közleményében, melyet az alábbiakban olvashatnak.

Az ügyfelek és az ügyfélszolgálaton dolgozók egészségének védelme érdekében a polgármesteri hivatalban 2020. szeptember 21-től kizárólag az alább ismertetett megfelelő óvintézkedések betartása mellett lehet tartózkodni.

  • Az ügyfelek csak korlátozott létszámban, a szájat és az orrot eltakaró maszkot viselve, egymástól megfelelő (1,5-2 méter) távolságot tartva tartózkodhatnak a polgármesteri hivatal épületében található irodákban és ügyfélterekben.
  • A hivatal munkatársai egyszerre egy ügyfelet fogadnák az irodahelyiségben, kivételt képeznek azon ügyek, amelyeknél több személy együttes jelenléte elengedhetetlen.
  • Kérik, hogy csak a legszükségesebb esetekben intézzék személyesen ügyeiket, és a hivatalba belépve használják a főbejáratnál a fertőtlenítésre kihelyezett eszközöket.

Kérik továbbá, hogy elsődlegesen a hivatal digitális platformjain, azaz ügyfélkapun, e-papíron, telefonon vagy e-mailben (https://oroshaza.hu/telefonkonyv/intézzék ügyeiket, személyes ügyintézésre lehetőleg csak feltétlenül szükséges esetekben kerüljön sor.

Az ügyleírásokat a www.oroshaza.hu honlapon találják, a polgármesteri hivatalt pedig a következő telefonszámokon érhetik el: 06-68/413-022, 06-30/249-1574, 06-30/945-1829.

Az intézkedések célja az ügyfelek és munkavállalóik egészségének védelme, a szolgáltatások fenntarthatóságának biztosítása. Kérik ügyfeleik megértését, türelmét, és kérik, hogy Hivatalunkat kizárólag indokolt esetben keressék fel.

Forrás: oroshaza.hu

További programok »

FEL