Szépkorú hölgyet köszöntöttek Kondoroson

2023. július 6. 10:07 | behir.hu

Kondoroson is szokás, hogy a település polgármestere köszönti a kerek évszámot ünneplő szépkorúakat. Az elmúlt napokban Nagy Jánosné 90. születésnapját ünnepelték.

Július elején, otthonában köszöntötte Nagy Jánosné Rózsika nénit Kondoros polgármestere. Ribárszki Péter kedves eseményként számolt be az alkalomról, hiszen ismét szépkorút köszönthetett a településen.
 
– Otthonában, két fia társaságában köszöntöttem fel városunk szépkorú polgárát, Nagy Jánosnét, aki a minap ünnepelte 90. születésnapját. A köszöntő gondolataimat követően hálám és tiszteletem jeléül nyútottam át az ünnepelt részére a miniszterelnöki gratuláló emléklapot és városunk szerény ajándékát - fogalmazott.
 
Hozzátette: jó érzés volt hallgatni Rozika nénit, aki kiváló szellemi frissességben mesélt az általa megélt eseményekről, történésekről. Az ünnepelt elmondta, nagy öröm számára, hogy egészségben, boldogságban, családja, gyermekei, unokái és dédunokája körében élhette meg ezt a szépkort.
 
– Kívánom, hogy még sok-sok éven át élvezze Rozika néni az őt körül vevők megbecsülését és szeretetét. Kísérje Isten áldása a továbbiakban is, tartsa meg Őt még sokáig egészségben, boldogságban, hozzon az életébe még sok örömöt és derűt! Isten éltesse az ünnepeltet – írta a polgármester.

További programok »

FEL