Szépek között a legszebb

2016. július 9. 18:11 | Zsíros András

Gyönyörű ruhaköltemények, szemet kápráztató táncbemutatók, csodaszép lányok és egy több órás produkció koncerttel tarkítva. Mindez egy csokorban volt megtekinthető július 9-én a Csaba Parkban. 

Népes közönség előtt választották ki a Csaba Napokon Békéscsaba legszebb lányát, gazdára talált a Békéscsaba Szépe 2016 cím. A főszerepbe került szépség mellett a műsorhoz az Energy Dance Cool profi táncosai és koreografusai járultak hozzá, míg Csordás Ákos kápráztatta el a nagyérdeműt a szünetben.

Ebben az évben a koronát Sinkovicz Ágnes (Békéscsaba) vehette fel, a két udvarhölgye Horváth Dorina (Orosháza) és Berényi Petra (Fábiánsebestyén) lettek. Az első három helyezett az egyik különdíjassal együtt továbbjutott a Békés Megye Szépe 2016 döntőjébe, ahol megvívhatnak a „megye szépe” címért. Hatalmas „ajándékzuhatag” indult útjára a díjátadón, hiszen az első három helyezett mindegyike gazdagabb lett egy belföldi wellness-hétvégével a Kastély Hotel Sasvár, az Alföld Gyöngye Hotel Gyopárosfürdő és az Arcanum Hotel Békéscsaba jóvoltából, továbbá ruhaajándékokkal, Spirit Szalon szépészeti csomagokkal és számtalan meglepetéssel térhettek haza.

A hölgyek megmérettették maguk utcai viselet, fürdőruha és a Bianca Szalon legújabb kollekciójának köszönhetően elegáns öltözetben, továbbá csillogtatniuk kellett tánctudásukat és kommunikációs képességüket is a népes szakmai és szponzori zsűri előtt.

Az eseményt megelőző napon zárult le portálunk Facebook-szavazása is, amire összesen közel 25 ezer „lájk” érkezett. Az első helyen Horváth Dorina (Orosháza) végzett, akit egy Arcanum Hotel wellness-hétvégével jutalmaztak. A szakmai zsűri a képek alapján legfotogénebbnek Baka Benedettát (Békéscsaba) és Horváth Dorinát (Orosháza) választotta, róluk év végén Lung András profi fotós fővárosi stúdióban készít majd képeket.

A győztes lány Elek városából származik, aki jó eséllyel indul szeptemberben a Békés Megye Szépe címért. Ha ott is kiválóan szerepel, automatikusan továbbjut a Miss Alpok Adria országos döntőjébe, ahol szintén kvalifikálhatja magát a nemzetközi versenyre.

 

Ezek is érdekelhetik

FEL