Szépek a színpadon

A Békéscsaba Szépe 2016 királynő választás előválogatóját tartották.

A Békéscsaba Szépe 2016 királynő választás előválogatóját az Arcanum Hotelben rendezték meg. A  Szépet a Színpadra egyesület több fordulós versenysorozatának következő állomását július 9-én tartják Békéscsabán, a Csaba Napokon. A vendégfellépő Csordás Ákos lesz.

– Szeptember 10-én lesz Szarvason a Miss Alpok Adria Békés Megye Szépe Szépségverseny – mondta Oszlács Norbert, a Szépet a Színpadra elnöke. – Ennek három előválogatója van, ahonnan a legszebb három hölgy és a különdíjas jut tovább. A Pálinka Szépe volt az első, a második a Békéscsaba Szépe 2016 királynő választás, a harmadik pedig augusztus 20-án a Kenyérünnep Szépe lesz. Ezt követi a Miss Alpok Adria. Erre egyébként még példa nem volt, tehát ez az országban egyedülálló.

Állandó és profi szakmai stáb foglalkozik a hölgyekkel. Nemcsak a ruhákról, a sminkről, hajról, fotókról gondoskodnak, hanem kommunikációs tréningről és a mozgásról is, hogy a lányok minél természetesebben viselkedjenek a színpadon.

Béres Viktória versenyző úgy érzi, a mozgásán kell a legtöbbet javítania. Vati Csenge Lin hirtelen felindulásból jelentkezett és ha már így tett, tudatosan készült a versenyre: elkezdett egészségesen étkezni, és sportolni. Sinkovicz Ágnes új élménnyel szeretett volna gazdagodni.  De a versenyzők közül többen itt alapoznák meg a jövőjüket a divatszakmában. Baka Benedetta is mindenképpen dobogós helyen végezne.

Nagy értékű nyeremények, ruhák, munkalehetőség, portfólió és még luxusnyaralás is jár annak, aki a dobó legfelső fokára áll és a koronát viseli majd, de a többi indulót is megjutalmazzák erőfeszítéseikért. De Hegedűs Sándor, az AutoMobil Körös Kft. cégvezetője elmondta, olyan kampányt terveznek, amit a hölgyekre alapoznak. Éppen ezért örülnek, ha a leendő nyertes is közreműködhet ebben.

 

Megosztás:

Címke: , ,