Szarvason rongálót, Szabadkígyóson biciklitolvajt fogtak

2017. január 25. 08:40 | Varga Diána

Szabálysértési őrizet, kerékpárlopás és körözés alapján történt elfogás.

A Gyulai Rendőrkapitányság 2017. január 24-én szabálysértési őrizetbe vett egy 31 éves kétegyházi férfit. A Gyulai Járásbíróság 2017. január 20-án 30 napra megtiltotta neki, hogy felkeresse a feleségét. Ennek ellenére az utcán megvárta, megszólította őt. A férfit a rendőrkapitányság munkatársai a távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

Kerékpárt akart lopni egy férfi 2017. január 24-én 15 óra 30 perc körül egy szabadkígyósi kerékpártárolóból. A kerékpár nem volt lezárva. Az 57 éves újkígyósi férfira egy járókelő figyelt fel, egy polgárőr pedig hívta a rendőrséget. A rendőrök a férfi ellen tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt feljelentést tettek a Békéscsabai Rendőrkapitányságon.

A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei 2017. január 24-én elfogtak egy szentesi férfit, aki ellen a Szentesi Rendőrkapitányság rongálás vétség miatt adott ki elfogatóparancsot. A 44 éves Cs. L.-t átadták a körözést elrendelő kapitányság munkatársainak.

Forrás: police.hu

FEL