Szarvas Péter: Újra lesz karácsonyi jótékonysági koncert Békéscsabán

2021. december 3. 11:48 | Vincze Attila

Idén is jótékonysági karácsonyi koncerttel készül a békéscsabai önkormányzat. A hagyományosan a belvárosi Páduai Szent Antal-templomban tartott eseményen ezúttal Keresztes Ildikó ad majd adventi koncertet 2021. december 9-én, csütörtökön 18 órától.

Az adventi időszak nemcsak a meghittségről, a karácsonyra való felkészülésről, hanem a segítségnyújtásról, az adományozásról, a jótékonyságról is szól. A békéscsabai önkormányzat ezért minden évben adventi jótékonysági koncertet szervez. A tavalyi évben a járványügyi szabályok nem tették lehetővé a koncert megrendezését, idén viszont Keresztes Ildikó lép majd fel 2021. december 9-én 18 órai kezdettel. Az eseményt a hagyományoknak megfelelően ezúttal is a Páduai Szent Antal-templomban tartják meg.

– Az idei jótékonysági est kedvezményezettje a Fényes és Térsége Egyesület. Ez az a civil szervezet, amely a Fényes városrészben élők számára évente nagyon sok színes, látványos, szórakoztató programot szokott szervezni, úgyhogy messzemenően megérdemlik a támogatásunkat – fogalmazott Szarvas Péter, Békéscsaba polgármestere.

A városvezető arról tájékoztatott, hogy a térítésmentes rendezvényre maximum 300 főt engednek be és a koncert csak védettségi igazolvánnyal látogatható majd, valamint az eseményen a maszk használata is kötelező lesz.

Az esemény részletes plakátját ide kattintva találják meg.

További programok »

FEL