Számos fejlesztési támogatást jelentett be Erdős Norbert Gádoroson

2022. szeptember 25. 16:42 | D. Nagy Bence

Az országgyűlési képviselő a gádorosi falunapon ismertette a többféle forrásból érkező támogatások összegét.

– Gádoros Község Önkormányzata a Gazdaságélénkítő programban 190 millió 539 ezer 910 forint vissza nem térítendő támogatást nyert el – ismertette Erdős Norbert, Békés megye 4-es számú választókerületének országgyűlési képviselője a gádorosi falunapon szombat este.

A képviselő ezen felül ismertette, hogy a település a Magyar Falu Programban közel 10 millió forintot nyert el járdaépítésre, közel 6 millió forintot pedig temetőfejlesztésre.

Elhangzott, hogy a községben belügyminisztériumi forrásból több mint 19 millió forintból asztafaltozhatják le a Bem utcát, emellett – szintén a Magyar Falu Program révén – közösségszervezéshez kapcsolódó eszközbeszerzésre is nyertek támogatást több mint 5 és félmillió forint értékben.

 

További programok »

Itthon

Nem kenyerünk a szemfényvesztés! – látásápolás nyáron

Legyen szó szemcseppekről, vitaminokról, vagy akár napszemüvegekről, a látószervünk a bőrhöz hasonlóan kiemelt és tudatos védelmet igényel. Nyáron intenzíven vigyáznunk kell, amikor a forróság, az UV, a gyakrabban előforduló bulizás, valamint sokaknál a pollen is árt a szemnek.
11:45
FEL