Szakmáry Gréta is marad Békéscsabán!

2016. május 11. 17:01 | behir.hu

Újabb fontos kérdés dőlt el a bajnoki Linamar - Békéscsabai Röplabda SE háza táján, ugyanis ma délelőtt aláírta a 2016/2017-es idényre szóló szerződését Szakmáry Gréta, a csapat válogatott játékosa.

A kiváló ütőnek remek idénye volt, amellyel több külföldi csapat érdeklődését is felkeltette, azonban a BRSE menedzsmentjének sikerült olyan jövőképet felvázolnia a sportoló felé, amely maradásra bírta a hazai mezőny egyik legjobb játékosát.

"Bevallom, hogy sokat gondolkoztam, mielőtt meghoztam a döntést. Hezitáltam a külföldi lehetőségeken, azonban látva a klub terveit, megtapasztalva az itt zajló szakmai munka minőségét, úgy döntöttem, hogy maradok. Jól érzem magam Békéscsabán, biztos vagyok benne, hogy rengeteg munkával további sok szép sikerre vagyunk hivatottak hazai és nemzetközi porondon egyaránt." - mondta Szakmáry Gréta.

A bajnoki címvédő klub már korábban bejelentette a tavalyi sikercsapatból Tálas Zsuzsanna, Molcsányi Rita, Szpin Renáta, Tatjana Matic, Soós Nikolett és Sarah Clement maradását, illetve a szintén válogatott kerettag Csengeri Petra érkezését.

"Büszkék vagyunk rá, hogy az előző idényben veretlenül bajnokságot nyert gárda egyben marad, annak ellenére, hogy komoly külföldi érdeklődés volt játékosaink iránt. Mindez bizonyítja, hogy jó úton járunk. Nem titok, hogy a Bajnokok Ligájában való indulás komoly motiváció mindannyiunk számára. Dolgozunk az ehhez szükséges feltételek megteremtésén. A keret még nem végleges, több poszton is várhatóak még erősítések, folyamatosan tárgyalunk a hazai és külföldi kiszemeltekkel." - mondta Baran Ádám a BRSE elnöke.

FEL