Röplabda: Újpesten nyitja a szezont a BRSE

2018. július 9. 16:02 | behir

A Magyar Röplabda Szövetségben elkészítették a 2018–2019-es idény versenynaptárát, amelyet az MRSZ elnöksége már jóvá is hagyott. Emellett elkészült a női extraliga alapszakaszának sorsolása is.

Ami a legfontosabb időpontokat illeti, ezúttal a férfi és a női bajnokság is együtt, október első hétvégéjén rajtol és legkésőbb május 1-én zárul - írja a szövetség hivatalos oldala. A Magyar Kupa döntőjének időpontja visszakerült február közepére, egészen pontosan a 16-17-i hétvégére, de ez még a televíziós közvetítés függvényében elvileg változhat.

Ami a címvédő csabaiak sorsolását illeti, Molcsányi Ritáék október első hétvégéjén az Újpest otthonában nyitják a bajnoki szezont. A tervek szerint az első hazai mérkőzést október második hétvégéjén rendezik, amikor a bajnok döntő visszavágójára a Fatum Nyíregyháza érkezik a városi sportcsarnokba. Ezt követően két idegenbeli összecsapás következik Jászberényben, és Szombathelyen, majd október végén következik a szezon első BRSE-Vasas csatája.

A mérkőzések pontos dátuma még nem ismert, hiszen a program még változhat a felek egyeztetése után. 

 

További programok »

Sport

Újabb fiatal tehetség a csabai röplabdások keretében

Újabb fiatal játékos szerződtetését jelentette be a Békéscsabai Röplabda Sportegyesület. A békéscsabai születésű, saját nevelésű Szűcs Gréta az elmúlt szezonban az U18-as csapat egyik húzóembereként ünnepelhetett bajnoki címet hazai közönség előtt.
19:39
FEL