Röplabda: A BRSE a Vasassal kezd az Extraligában

2020. július 22. 15:02 | behir

Október elsején a Kaposvár nyíregyházi vendégjátékával indul a női röplabda Extraliga 2020/2021-es idénye.

A magyar szövetség honlapján közzétett sorsolásból kiderül, hogy ugyancsak az első fordulóban találkozik egymással az elmúlt hat, befejezett bajnoki kiírás győztese, az ötszörös aranyérmes BRSE és a Magyar Kupában is címvédő Vasas Óbuda.

Az első körben rögtön összecsap egymással a két újonc, a balatonfüredi Szent Benedek Röplabda Akadémia és a DVTK, a negyedik párban MTK-UTE mérkőzést rendeznek.

A férfiak két héttel korábban, szeptember 18-án kezdenek, az első fordulóban a Kaposvár a DEAC-ot, a MAFC a Dunaferrt fogadja, illetve ekkor látogat a Pénzügyőr a Kecskeméthez - februárban ez a két csapat vívta a fővárosiak sikerét hozó kupadöntőt. Az első játéknapon a Kazincbarcika szabadnapos.

 

Forrás: MTI

További programok »

Sport

A koronavírus rányomja a bélyegét a csabai csapatok eddigi szereplésére

Nem indult zökkenőmentesen a 2020/21-es bajnoki idény a békéscsabai sportegyesületek számára, hiszen a koronavírus-fertőzések miatt sorra kell elhalasztani a mérkőzéseket. A Békéscsaba 1912 Előre például kimagaslóan kezdte a szezont, de a Covid-19 elérte a csapatot, míg a kézilabdázók alig játszanak mérkőzéseket. A BRSE jól kezdett, hiszen repülő rajtot vett.
08:15
FEL