Rongálókat keres a rendőrség

2021. február 20. 14:43 | behir

Békéscsabán több buszmegállót, egy rendezvényhajót és egy üzletet is megrongáltak. A rendőrség a lakosság segítségét kéri, és szemtanúk jelentkezését várja.

Békéscsabán, február 16-a és 18-a között megrongáltak több buszmegállót, a Gőzmalom téren egy rendezvényhajót, a Gyulai úton pedig egy épületet is - írja a police.hu. A Békéscsabai Rendőrkapitányság kéri, hogy jelentkezzenek azok, akik felismerik a térfigyelő kamerák felvételein látható és a bűncselekményekkel összefüggésbe hozható három fiatalt. Azok jelentkezését is várja a rendőrség, akik látták valamelyik rongálást vagy találkoztak a felvételen látható három fiatallal.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság elérhetőségei: Békéscsaba, Bartók Béla út 1-3., telefonszám: 66/523-700. Emellett két ingyenes szám, a 112-es segélyhívó és a „Telefontanú” 06/80 555-111-es száma is hívható. Minden elérhetőségen a nap 24 órájában fogadják a hívásokat. A rendőrség előre is köszöni a történtek körülményeinek tisztázásához nyújtott segítséget!

 

További programok »

Itthon

Területi adományosztási referensek segítik a nehéz sorsú családokat

A Megújuló Békés Megyéért Egyesület 2020 óta Segítő jobb civilektől civileknek néven egy civil összefogás útján igyekszik enyhíteni a COVID-19 járvány okozta társadalmi és gazdasági veszteségeket, a nehéz sorsú családok helyzetének könnyítésével. Cikkünkben Matuz Ádám Krisztián az egyesület elnöke számolt be arról, hogy két embert neveztek ki területi adományosztási referensnek.
2021. július 28. 19:04
FEL