Romániába szökött volna, elfogták a rendőrök

2017. október 20. 12:06 | behir

Baleset történt Mezőberényben, elfogás Lőkösházán, Gyulán és Békéscsabán - tájékoztatott közleményében a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Mezőberényben, az Oltványkert utcában október 19-én, 15 óra 30 perc körül egy személygépkocsi kerékpárossal ütközött, a kerékpáros elesett és könnyű sérülést szenvedett.

A lőkösházi vasúti határátkelőhelyen október 19-én elfogtak a rendőrök egy budapesti férfit. A 46 éves B. Sándor vonattal Romániába akart utazni. Ellenőrzésekor a határrendészek megállapították, hogy a Fővárosi Törvényszék elfogatóparancsot adott ki ellene, mert nem kezdte meg a szabadságvesztése letöltését. A férfit előállították a Gyulai Rendőrkapitányságra és bűnügyi őrizetbe vették.

A Gyulai Rendőrkapitányság október 19-én szabálysértési őrizetbe vett egy kétegyházi férfit és egy gyulai nőt. Mindketten egy mezőgazdasági területről loptak, ezért a rendőrkapitányság munkatársai tulajdon elleni szabálysértés miatt három napon belül bíróság elé állíthatják őket.

Békéscsabán, október 19-én, 14 óra 45 perc körül elfogtak a rendőrök egy békéscsabai férfit. A 18 éves F. Eriket a Békéscsabai Rendőrkapitányság lopás vétség miatt körözte.

 

Forrás: police.hu

További programok »

Itthon

FEL