Részegen okozott balesetet egy tarhosi sofőr, ugrott a jogosítványa

2024. március 7. 11:18 | behir.hu

Jogosítvány nélkül és a gyanú szerint ittasan vezető férfiakat, valamint a kocsiján rendszámot cserélő autóst állítottak elő a rendőrök.

Gyulán, a Temesvári útról március 6-án kora délután előállítottak a rendőrök egy férfit. Személygépkocsit vezetett úgy, hogy nincs vezetői engedélye. Őrizetbe került és a szabálysértés elkövetése miatt a városi rendőrkapitányság munkatársai három napon belül bíróság elé állíthatják – számolt be róla a rendőrség.

Tarhoson, a Petőfi Sándor utcában március 6-án 17 óra körül egy személygépkocsi letért az útról, átment egy árkon, és nekiütközött egy parkoló kocsinak. A jármű vezetője nem sérült meg, de a gyanú szerint ittas volt, ezért a rendőrök büntetőfeljelentést tettek ellene és kezdeményezik a járási hivatalnál, hogy vonják be a jogosítványát.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság 2024. március 6-án büntetőeljárást indított egy férfi ellen, mert olyan autóval közlekedett, amelyen nem az arra kiadott rendszám volt. A püspökladányi fiatalembert Füzesgyarmat külterületén állították le, igazoltatták, majd miután kiderült, hogy bűncselekményt követhetett el, előállították. A rendőrök a rendszámot lefoglalták és egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett gyanúja miatt nyomozást rendeltek el.

További programok »

FEL