Rendőrségi felhívás

2018. szeptember 10. 16:40 | behir

A Békéscsabai Rendőrkapitányság várja annak az autósnak a jelentkezését, aki elütött egy gyalogost Békéscsabán. A sérült nőt bevitte a kórházba, de a rendőrséget nem értesítették, az adataikat nem adták meg egymásnak.

Békéscsabán, a Dózsa György út és a Bánszki utca kereszteződésében, 2018. szeptember 7-én, pénteken, 9 óra 45 perc körül egy sötétbarna Dacia Duster személygépkocsi elütött egy gyalogost. Az autó vezetője a Dózsa György útról jobbra kis ívben kanyarodott a Bajza utcára, amikor összeütközött a gyalogos átkelőhelyen zöld jelzésen átkelő nővel. A férfi megállt, kórházba vitte a nőt, majd az orvosi ellátást követően haza is vitte. A rendőrséget azonban nem értesítették, az adataikat nem adták meg egymásnak.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság kéri a férfit, hogy a baleset körülményeinek tisztázása érdekében jelentkezzen a rendőrkapitányság (Békéscsaba, Bartók Béla út 1-3., telefonszám: 66/523-700) Közlekedésrendészeti Osztályán. Várják továbbá azok jelentkezését is, akik szemtanúi voltak a balesetnek, esetleg emlékeznek az autó rendszámára, vagy annak egy részére.

 

 

 

 

FEL