Drogkereskedőt, csalót és ittas sofőrt kapcsoltak le a rendőrök

2020. április 2. 13:36 | behir

Április elsején két őrizetbe vétel történt, valamint egy ittas járművezetés gyanúja miatt történt intézkedés Békés megyében.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztálya április 1-jén őrizetbe vett egy gyomaendrődi nőt. A 33 éves nő a gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett, ezért indult büntetőeljárás ellene.

Kétegyházán április 1-jén elfogtak a rendőrjárőrök egy kétegyházi férfit, aki ellen csalás miatt a Pesti Központi Kerületi Bíróság adott ki elfogatóparancsot. A 31 éves férfit, akinél a gyorsteszt kábítószer-fogyasztást jelzett, a Gyulai Rendőrkapitányság őrizetbe vette.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2020. április 1-jén 8 óra körül Békéscsabán, a Mikes utcában. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett alkoholfogyasztást a szonda. A békéscsabai férfit a rendőrök előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra, majd miután az ott végzett légalkoholmérések eredménye is pozitív lett, elvették a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene – olvasható a police.hu-n.

További programok »

FEL