Rendőrautóba szaladt sofőr és családi vita miatt is intézkedtek a rendőrök

Gyulán balesetnél helyszíneltek, Lőkösházán kábítószer birtoklás gyanúja, Füzesgyarmaton pedig testi sértés miatt intézkedtek a rendőrök.

Egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy rendőrautónak és összeütköztek Gyulán, az Ajtóssy Albert utca és Dürer Albert utca kereszteződésében, december 9-én 19 óra 15 perc körül. A balesetben a személyautó utasa könnyebben megsérült.

Egy román férfi kilépésre jelentkezett Lőkösházán, a vasúti határátkelőhelyen, december 9-én 12 óra 45 perc körül. Ellenőrzésekor a rendőrök a ruhájában kábítószer gyanúját keltő fehér port találtak. Az anyagot lefoglalták és a hatóanyag-tartalmát igazságügyi szakértővel vizsgáltatják meg. A 19 éves férfi ellen szabálysértési eljárás is indult, mert nem volt nála úti okmány.

Egy férfi és egy nő otthonukban összeszólalkozott Füzesgyarmaton december 9-én, 15 óra körül. A vita tettlegességig fajult, mindketten könnyebben megsérültek. A Szeghalmi Rendőrkapitányság súlyos testi sértés kísérlete miatt indított büntetőeljárást és vizsgálja a konfliktus körülményeit.

 

Forrás: police.hu

Megosztás:

Címke: , , , , ,