Rendhagyó megnyitóval veszi kezdetét az Őszi Művészeti Hetek programsorozata

2019. szeptember 26. 16:41 | behir

Október 1-jén Live Art címmel összművészeti performanszokkal veszi kezdetét a Csabagyöngye Kulturális Központ november végéig tartó programsorozata.

A nyitóeseményen három modern művészeti irányzat elevenedik meg improvizatív módon, élőben a közönség előtt békéscsabai művészek előadásában. Hlásznyik Attila spray festéséhez a Show&Bors Duo biztosítja a zenei aláfestést, Veszpi Andrea Tiffany technikával készít üvegképet, melyet a Vox Violin Duo kísér hegedűn, Kónya Kincső pedig Zsombok Réka zenéjére digitális festéssel kápráztatja el a nézőket.

Az izgalmas művészeti csemegének ígérkező rendezvényt október 1-jén, kedden 19 órakor a Csabagyöngye stégen tekinthetik meg díjtalanul az érdeklődők. Az Őszi Művészeti Hetek eseménysorozatát Forczek Győző, a Csabagyöngye Kulturális Központ igazgatóhelyettese nyitja meg.

A közel két hónapig tartó programfolyam ideje alatt elsősorban a komoly- és könnyűzene elismert művészei képviseltetik magukat, többek között a Békés Megyei Szimfonikus Zenekar, Földes László Hobo, a Kodály Filharmónia Debrecen, Zorán és Lovasi András.

További programok »

FEL