Rendezvény miatt teljes útlezárás és forgalomkorlátozás lesz Gyulán

2018. április 28. 07:42 | behir

Sportrendezvény miatt megnövekedett kerékpáros és gyalogos forgalommal, teljes és félpályás útlezárásokkal kell számolni a fürdővárosban. A verseny idején ballagási ünnepségek is lesznek, ezért a rendőrség kéri a közlekedőket, hogy a balesetek megelőzése érdekében legyenek óvatosak, figyelmesek és körültekintőek.

Tömegsport rendezvény miatt május 5-én 11 óra és 16 óra között forgalomkorlátozásokra kell számítani a városban – adta hírül a police.hu. Az X. Fuss a sérült gyermekekért verseny a Várkert utcából indul, majd a Kossuth Lajos utcán, a Városház utcán, a Hétvezér utcán át a Béke sugárútra kanyarodnak a versenyzők. Innen a Kossuth tér, Dr. Adler Ignác utca, Bartók Béla út, Vértanúk útja, Kossuth tér, Karácsonyi János, Szent László utca, Bethlen Gábor utcán át érnek el a Csigakerthez, ahonnan a Mátyás király utcán át, a Diófa utca, a Híd utca és a Tiborc utca érintésével érnek vissza a Várkert utcába.

A rendőrség arra kéri a sportrendezvényen résztvevőket, hogy a balesetek megelőzése érdekében tartsák be a rendezők utasításait. Az útvonalak biztosítása miatt több helyen teljes vagy félpályás forgalomkorlátozások lesznek, emiatt a járművezetőket is arra figyelmeztetik, hogy figyeljék a kihelyezett jelzőtáblákat, illetve a szervezők, a polgárőrök és a rendőrök jelzéseit. A menetrend szerint közlekedő autóbuszok és a turistabuszok áthaladását a rendőrség felvezetéssel biztosítja. A sportrendezvény idején ballagási ünnepség is lesz a városban, így a várható nagy forgalom miatt óvatosan, körültekintően közlekedjenek.

A rendőrség, a rendezők nevében is előre köszöni a közlekedők megértését, türelmét!

További programok »

FEL