Rendelők felújítására pályázhatnak az orvosok Békéscsabán

2018. február 10. 06:28 | behir

 

Pályázati felhívás a Békéscsaba Megyei Jogú Városban területi ellátási kötelezettséggel működő háziorvosok, házi gyermekorvosok, fogorvosok vagy az általuk működtetett egészségügyi szolgáltató tulajdonában lévő háziorvosi rendelők felújításához nyújtandó támogatás igénybevételéhez.

 

Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyűlése azoknak az egészségügyi szolgáltatóknak, akiknek a személyes közreműködésre köteles háziorvos, házi gyermekorvos vagy fogorvos tagja (a továbbiakban együtt: háziorvos) az egészségügyi alapellátási tevékenységét Békéscsaba Megyei Jogú Városban területi ellátási kötelezettséggel, az önkormányzattal kötött feladat-ellátási szerződés alapján végzi és az egészségügyi közfeladatot a háziorvos vagy az egészségügyi szolgáltató tulajdonában álló rendelőben látja el, a jogszabályoknak megfelelő rendelő biztosításához felhalmozási (felújítási) célú támogatást állapít meg.

 

Pályázati feltételek:

 

  • A támogatás iránti kérelmet a rendelő tulajdonos háziorvos vagy egészségügyi szolgáltató nyújthatja be. A pályázat a felhívásban szereplő űrlap és mellékletei a Polgármesteri Hivatal Szociálpolitikai Osztályán a Bizottságnak címezve nyújthatók be.
  • A közös tulajdonú ingatlanrésszel rendelkező rendelőtulajdonosok közös pályázat benyújtásával is igényelhetik a támogatást.

 

A pályázatot a pályázati adatlapon lehet elektronikusan vagy személyesen benyújtania:

Polgármesteri Hivatal, Szociálpolitikai Osztályán

Békéscsaba, Szabadság tér 11-17. II. 26-os iroda

Telefonszám: 0666/886-505

E-mail: kissne@bekescsaba.hu

 

A Békéscsaba Megyei Jogú Városban területi ellátási kötelezettséggel működő háziorvosok, házi gyermekorvosok, fogorvosok vagy az általuk működtetett egészségügyi szolgáltató tulajdonában lévő háziorvosi rendelők támogatási rendjéről szóló program megtekinthető a Szociálpolitikai Osztályon.

 

A pályázatok a 2018. évben a meghirdetést követően folyamatosan benyújthatóak.

 

A pályázatok elbírálásának várható időpontja: a Szociális és Egészségügyi Bizottság a pályázatokról a benyújtást követő soros ülésén dönt.

 

További programok »

Itthon

Lélekmozgató békéscsabai program a Magyar Parasport Napja alkalmából

A Magyar Paralimpiai Bizottság, valamint a Fogyatékosok Országos Diák-, Verseny- és Szabadidősport Szövetsége (FODISZ) a békéscsabai önkormányzattal közösen szervezte meg a Magyar Parasport Napját szombaton délelőtt. A "Lélekmozgató" elnevezésű kétórás programnak a Csaba Center adott otthont.
13:51
FEL