Rablás miatt körözött férfit fogtak

2016. július 6. 07:30 | Fekete Kata

Súlyos sérüléssel járó baleset Békés külterületén, elfogás Gyulán és ittas járművezetés gyanúja miatt történt intézkedés Szarvason.

Békés külterületén 2016. július 5-én 19 óra 15 perc körül egy motorkerékpár vezetője járművével áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba és összeütközött egy személygépkocsival. A motoros férfi 8 napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálja.

Rablás miatt fegyházbüntetésre ítélt férfit fogtak el 2016. július 5-én a Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei Gyulán. A 64 éves K. Károly a megjelölt időpontban önként nem kezdte meg büntetése letöltését, ezért a rendőrök a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

Ittas járművezetés gyanúja miatt állítottak elő a rendőrök egy férfit 2016. július 6-án 2 óra 45 perc körül Szarvas külterületéről. A segédmotoros kerékpárral közlekedő férfinál az igazoltatásakor használt alkoholszonda ittasságot jelzett, majd a Szarvasi Rendőrkapitányságon végzett két további mérés is megerősítette az ittasság gyanúját. A rendőrök a nagyszénási férfi vezetői engedélyét elvették és büntető feljelentést tettek ellene. 

 

FEL