Rablás és lopások gyanúsítottjait fogták el a békési rendőrök

2023. november 3. 09:53 | behir.hu

Van, ahol biciklinek, van, ahol bicikli tartalmának kélt lába.

Ismerősei raboltak ki egy férfit november 2-án este Békésen. Együtt italoztak, majd azzal váltak el, hogy kicsit később máshol újra találkoznak. Ekkor hárman rátámadtak a férfire, megütötték, megrúgták, elvették a telefonját és a pénzét. A Békési Rendőrkapitányság a 19 és 21 éves fiatalok ellen rablás bűntett miatt eljárást indított – számolt be róla pénteken a police.hu.

Nagyszénáson, egy bolt előtti kerékpárolónál november 2-án reggel egy letámasztott bicikli kosarából egy férfi ellopott egy övtáskát. A táskában benne volt a tulajdonos mobiltelefonja és egyéb személyes dolgai. A rendőrök rövid idő alatt elfogták a férfit és visszaadták a meglopott embernek a dolgait.

A Sarkadi Rendőrkapitányság november 2-án őrizetbe vett egy kevermesi férfit, mert előző éjjel egy kötegyáni ház udvaráról ellopott egy kerékpárt. A kapu csukva volt, de nem zárták be, így tudott bemenni az udvarra. A biciklit a rendőrök lefoglalták tőle és visszaadták a tulajdonosnak.

További programok »

Kék hírek

Biztonsági őrök loptak egy népművészeti fesztiválról, vádat emelnek ellenük

Társtettesként kisebb értékre elkövetett lopás 2 rendbeli vétsége miatt emelt vádat a Gyulai Járási Ügyészség és vádiratában pénzbüntetés kiszabására tett indítványt egy 68 éves, büntetlen előéletű tótkomlósi illetőségű, de gyulai tartózkodási helyű és egy 33 éves, büntetlen előéletű gyulai férfi ellen, akik biztonsági őrként megdézsmálták a rájuk bízott értékeket.
07:48
FEL