Pénteken rajtol a ZÉ-PÉ Café - Viharsarok Kupa

2016. szeptember 27. 15:01 | Horváth Szabolcs

Az előző évekhez hasonlóan ismét rangos nemzetközi felkészülési tornával hangol a közelgő szezonkezdetre a Linamar - Békéscsabai Röplabda SE csapata.

A rendezvény névadó szponzora a ZÉ-PÉ Café Kft. lesz, mely cég támogatásának köszönhetően ezúttal ingyenesen tekinthetik meg a mérkőzéseket az érdeklődők. A megmérettetésre elfogadta a klub meghívását a román bajnokságban edződő CSM Lugoj csapata, valamint itt lesz az a FATUM Nyíregyháza is, amely gárda nem titkolt célja az éremszerzés a hazai pontvadászatban.

-Örülünk, hogy ismét nívós előkészületi tornát tudunk rendezni Békéscsabán, s támogatóinknak hála, ezúttal térítésmentesen tekinthetik meg szurkolóink a küzdelmeket. Mindez remek erőpróba, hiszen közel két hét múlva már tétmérkőzés vár a csapatra. - fogalmazott Baran Ádám a klub elnöke.

A sportvezető elmondta, hogy október 9-ig kénytelenek nélkülözni válogatott játékosaikat, akikkel csak 2 napnyi közös edzésre lesz lehetőség a MEVZA Cup első, pozsonyi fordulója előtt.

Jó hír viszont, hogy Tatjana Matic makacs sérülése javul, így a kiváló ütő már pályára léphet a tervek szerint a hétvégén. A szakmai stáb továbbra is pásztázza az átigazolási piacot, hiszen a tervek között szerepel még játékos vagy játékosok érkezése, de egyelőre csak kiszemeltek vannak, konkrétumokkal még nem szolgált az egyesület.

FEL