Pásztor Bettina visszavonul, portugál válogatott kapus érkezik Békéscsabára

2024. május 29. 09:12 | Kovács Dávid

A Békéscsabai Előre NKSE csapata 2026. június 30-ig érvényes szerződést kötött Jessica Ferreira-val, így a portugál nemzeti csapat kapusa a következő két idényben a lila-fehéreket erősíti majd – jelentette be a csabai klub.

A 27 éves sportoló pályafutását a hazájában kezdte, Portugáliában szerepelt a Funchal, a CS Madeira és a Colegio de Gaia együtteseiben, majd 2018 nyarán igazolt Franciaországba, ahol hat bajnoki idényt töltött el a Handball Clermont Auvergne Métropole kötelékében és a csapatkapitányi karszalagot is viselte.

– Nagyon boldog vagyok, hogy aláírtam a szerződésemet Békéscsabára és a világ egyik legjobb bajnokságában szerepelhetek a jövőben olyan játékosok ellen, akiket eddig csak a képernyőn keresztül láttam a legmagasabb szintű nemzetközi mérkőzéseken. Remélem, hogy segíteni tudom a csapatot a fejlődésben és a célok elérésében. Alig várom, hogy elkezdődjenek az edzések és megismerhessem a várost, valamint a szurkolókat, akikről nagyon sok jót hallottam előzetesen – mondta Jessica Ferreira a megállapodás aláírását követően.

Az 58-szoros válogatott hálóőr az aktív pályafutását befejező Pásztor Bettina helyét veszi át az Előre NKSE együttesénél, és a klubvezetők bíznak benne, hogy tapasztalatával, teljesítményével támogatni tudja a minél jobb eredmények elérését.

A klub vezetői folyamatosan dolgoznak a keret megerősítésén, hamarosan újabb bejelentések várhatóak a jövő évi csapatot illetően – zárul a közlemény.

 

További programok »

Sport

Wild Komlós: baráti vadnyugati versengés – galériával

A négynapos XX. Wild Komlós vadnyugati lövészverseny második napján jártunk pénteken Tótkomlóson, ahol az amerikai vadnyugat szagát, avagy a lőpor füstjét is megérezhettük. A verseny résztvevői hatalmas rajongói a westernfilmeknek, valamint a szerelt lőszeres, valamint az elől töltős, feketelőporos fegyvereknek, és jól is bánnak velük.
16:23
FEL